×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

سبد سلامتي

× فرهنگ سازي تغذيه صحيح و هدايت هم ميهنان به سوي زندگي سالم توام با آرامش روحي و رواني با محصولات سبد سلامتي و سبد آموزشي
×

آدرس وبلاگ من

sabade-salamati.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/mortezah63

چگونه مهارت های ارتباطی را در محل کار ارتقا دهیم؟

چگونه مهارت های ارتباطی را در محل کار ارتقا دهیم؟

 

یکی از بزرگترین مشکلات در بسیاری از محیط های کاری فقدان ارتباطات است. در واقع به افراد موارد لازم برای دانستن یا گفته نمی شود یا بصورتی گفته می شود که کاملا تفهیم نمی شود.روشی که همکاران با هم گفتگو می کنند گاهی اوقات بی ادبانه، در حد متوسط یا فقط ساده غیرضروری  است.ارتباطاتسالم برای محل کار راحت و مولد ضروری است و باید در هر دو جهت جریان داشته باشد

neg2

:۱- از طرف مدیران به کارمندان و۲- از طرف کارمندان به مدیران

راههای زیادی وجود دارد که مهارت های ارتباطی را در محل کارتان ارتقا دهید:

 

سختی روش: تقریبا آسان

 

دستورالعمل

مرحله ۱ :

به صحبت همکاران صبورانه و بدون وقفه ای در آن ایجاد کنید، گوش دهید. به مسئله ای که بیان می کنند و طرز بیان آن، به زبان بدن و اشارات و تغییرات چهره توجه کنید. در

طول صحبت به چشمهای شخص نگاه کنید و پاسخ های مناسب را در مواقع لازم نشان دهید، تا نشان دهید واقعا به صحبت های او گوش می دهید.

مرحله ۲:

بطور واضح و با صدایی صحبت کنید که نه بلند باشد و نه کوتاه. اوج صدا را تغییر دهید که با یک تون ثابت صحبت نکنید. لغات را با دقت و با تلفظ صحیح ادا کنید.با عجله و تند سخن نگویید، چرا که کلمات قابل تشخیص نبوده و افراد متوجه حرف شما نمی شوند.

مرحله ۳:

از حرکات صورت و زبان بدن مناسب هنگام صحبت استفاده کنید. در این کار زیاده روی نکنید، فقط بصورت طبیعی. استفاده زیاد از زبان بدن، ممکن است شخص را از مسیری که سعی دارد در مورد آن ارتباط برقرار کند منحرف سازد. همچنین حرکات صورت و زبان بدن باید با کلمات و تن صدای شما تناسب داشته باشد.

مرحله ۴:

دیدگاه خودتان را توضیح دهید و سعی کنید دیدگاههای همکاران خودتان را دریابید. با ذهن باز به ایده های آنها بنگرید. دنبال بازخورد(فیدبک) باشید و به پاسخ ها ی آنها گوش دهید. یک بسته پیشنهادی می تواند ایده خوبی باشد.

مرحله۵:

نسبت به تحسین سریع و نسبت به انتقاد آهسته عمل کنید.هنگامی که انتقاد لازم است مطمئن شوید که این یک نقد سازنده با ارائه پیشنهادات سودمند در جهت تغییراتی است که می تواند حاصل شود.

مرحله ۶:

با همکارانتان صحبت کنید و اجازه دهید که آنها در مورد مسائلی که مربوط به کار نیست گفتگو کنند.اگر کارمندان یاد بگیرند که در مورد دیگر مسائل باهم ارتباط برقرار کنند آنها شروع به ارتباط در مورد مسائل مربوط به کار هم خواهند کرد.

 

ترجمه : نگار مفاخری | مدیران ایران

 

چهارشنبه 4 تیر 1393 - 6:38:12 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


خواص خرما از زوایای مختلف


چگونه مهارت های ارتباطی را در محل کار ارتقا دهیم؟


معنای محبت و مهرورزی چیست؟


امروز زندگی را آغاز کن


بهبود زبان بدن برای موفقیت در سال 2014


تغییر


حراج وسائل شيطان


بهشت و جهنم


زندگي يعني چه ؟


شما یادتون نمیاد، این متن برای اونهایی که یادشون میاد


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

111896 بازدید

4 بازدید امروز

20 بازدید دیروز

69 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements